Εμπειρία χρήσης Hondrox

Εμπειρία χρήσης από τον Igor από το Βίλνιους

Ανασκόπηση του ψεκασμού Hondrox (Igor)

Σπρέι Hondrox Αγόρασα για τίποτα, δεν ελπίζω πραγματικά. Επί 5 χρόνια έπασχε συνεχώς από υποτροπιάζουσα θυλακίτιδα της άρθρωσης του γόνατος και αποφάσισε ότι θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία και να δοκιμάσει μια φυσική θεραπεία.

Πού αγόρασες το Hondrox;

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Ήταν σημαντικό για μένα να πάρω ένα γνήσιο σπρέι, ώστε να υπάρξει σίγουρα αποτέλεσμα. Πήρα το σπρέι από το ταχυδρομείο, πλήρωσα την παραγγελία εκεί.

Εμπειρία χρήσης σπρέι Hondrox (Igor)

Χαρακτηριστικά εφαρμογής

Ο τρόπος χρήσης του σπρέι περιγράφεται λεπτομερώς στις οδηγίες. Εφάρμοσα το φάρμακο το πρωί και το βράδυ. Κάντε μασάζ στο γόνατο μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το υγρό. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το δέρμα είναι ευχάριστα κρύο, προφανώς λόγω των αιθέριων ελαίων που αποτελούν μέρος του Hondrox.

Η φλεγμονή άρχισε να μειώνεται μετά από 2 εβδομάδες τακτικής χρήσης του σπρέι. Κατά την εφαρμογή της ποσότητας, το φάρμακο δεν γλίτωνε. Αν απορροφήθηκε πολύ γρήγορα ή το δέρμα παρέμενε στεγνό, πασπάλιζε ξανά. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, έχουν περάσει 3 εβδομάδες και η θυλακίτιδα εξακολουθεί να μην με ενοχλεί. Στο μέλλον, σκοπεύω να επαναχρησιμοποιήσω το σπρέι για να αποτρέψω τη φλεγμονή των αρθρώσεων.

Ελπίζω η κριτική μου για το φάρμακο να βοηθήσει κάποιον με παρόμοια προβλήματα στις αρθρώσεις.