Κριτικές για Hondrox

 • Βασίλειος
  Είχα μια καθιστική ζωή και πάνω από μια ντουζίνα παραπανίσια κιλά. Με τον καιρό εμφανίστηκαν πόνοι στις αρθρώσεις, από τους οποίους δεν βοήθησε ούτε η δίαιτα ούτε η απώλεια βάρους. Ο γιατρός συνέστησε το Hondrox. Μετά από 2 μήνες τακτικής χρήσης, ο πόνος εξαφανίστηκε.
  Hondrox
 • Κωνσταντίνος
  Κατεστραμμένοι σύνδεσμοι αστραγάλου κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο πόνος δεν εξαφανίστηκε για αρκετές εβδομάδες. Διάβασα για το Hondrox στο φόρουμ γυμναστικής και αποφάσισα να το αγοράσω. Το σπρέι χρησιμοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες. Ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς μετά από μια εβδομάδα. Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κινητικότητα του αστραγάλου. Συνεχίζω το μάθημα για θεραπευτικούς σκοπούς.
  Hondrox
 • Andreas
  Στο νοσοκομείο, διαγνώστηκα με εκφυλιστικές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στις αρθρώσεις. Πονούσαν τα γόνατα και οι αγκώνες για 2 χρόνια, νόμιζα ότι τίποτα δεν θα βοηθούσε. Ο γιατρός συνταγογράφησε το Hondrox. Χρησιμοποιώ το σπρέι για περίπου 3 εβδομάδες. Ο πόνος δεν εξαφανίστηκε εντελώς, αλλά έγινε πιο εύκολο να κινηθούν τα χέρια και τα πόδια. Οι αγκώνες φαίνονται λιγότερο επώδυνοι.
  Hondrox
 • Achilleas
  Χρησιμοποιώ το σπρέι hondrox για περίπου 3 μήνες. Το φάρμακο βοήθησε στην αφαίρεση των σημαδιών της αρθρίτιδας και στη μείωση της φλεγμονής.
  Hondrox
 • Achilleas
  Δουλεύω ως κομμωτής, συνεχώς στο πόδι. Το σπρέι Hondrox βοήθησε στην αντιμετώπιση του επίμονου πόνου στα πόδια και των μυϊκών κράμπες. Το εφαρμόζω σύμφωνα με τις οδηγίες στο τέλος της ημέρας. Ο διανομέας είναι πολύ βολικός, ψεκάζει καλά το προϊόν.
  Hondrox
Βαθμολογία χρηστών Hondrox
4.3
28